HJ:s Industrimålning

Malmgatan 16
602 23 Norrköping
Ring oss
011-544 53
Skicka mail
info@hjs.se
Kontakta oss om du har frågor

Om oss

Historia

Företaget grundades 1984 och var från början ett renodlat linjemåleri. Några år senare utvidgades verksamheten till att även innefatta sprutmålning och i samband med det fick företaget sitt nuvarande namn.

Kombinationen av linjemålning och sprutmålning var lyckosam och företaget etablerade sig snabbt som en av de ledande aktörerna inom sitt verksamhetsområde.

Grundidé

Företagets grundidé är densamma nu som från starten. Vi vill erbjuda effektiva och flexibla tjänster med hög kvalitet till ett bra pris!

En stor del av våra kunder är verksamma inom branscher där det är viktigt att undvika kostsamma stopp i den egna produktionen och detta är något som vi eftersträvar att leva upp till. Med marknadens mest effektiva målningssystem och flexibla arbetstider kan vi många gånger minimera kostsamma avstängningar.

Idag

Vi är idag ett team på ca 15 medarbetare och vi fortsätter plocka marknadsandelar inom vår nisch. Huvudinriktningarna sprutmålning och linjemarkering kvarstår men genom åren har vi breddat vår kompetens inom respektive område för att bli mer mångsidiga. Med ett nära samarbete med våra leverantörer kan vi ständigt ligga i framkant vad gäller nyttjandet av nya produkter och maskiner.

Vi har vårt kontor och lager i Norrköping men vi utför entreprenader över hela landet.

Koncernbolag:

C-Solution är ett komplett tryckeri som erbjuder allt inom fordonsdekor, papperstryck, profilreklam, storbild, displaysystem, textiltryck, skyltar samt design & layout. 

Rentagame hyr ut spel och nöjen till företag som passar perfekt till kontoret, lunchrummet, mässa & event, personalfester mm.

Flipperspel, airhockey, foosball, pingis, dart, nattduellen, arkadspel, bilbana mm. Dom flesta spelen kan anpassas efter ert företags logotype och design.